home  
zoek
Gewest Friesland
Nieuws
Bestuur
Opleidingen
Eregalerij
Kantoor BvIJ Unit 29
Documenten
Website KNSB
Website Schaatsen nl
Opleidingen Jury
Opleiding Trainers
Baancommissie
Trainingen Langebaan
Wedstrijden Langebaan
Lange-Kortebaan
Marathon
Shorttrack
Inline-skaten
Kunstrijden
Schoonrijden
Trainingsclubs
Jeugdschaatsen
Schoolschaatsen
Natuurijsclubs
Vriendenkring Thialf
IJsstadion Thialf
IJshal Leeuwarden

Bidboek Gewest Fryslân 16-12-2013

“Iis ferbynt alle Friezen, wy ride foarop!” 

Klik hier voor het Bidboek van het Gewest Fryalân

Bron: Denktank Gewest Fryslân

LAATSTE KANS OPLEIDINGEN 06-09-2014

Op maandag 22 september 2014 zal  aan het Friesland College in Heerenveen , in samenwerking met de KNSB en het Gewest Fryslan, de opleiding SL 2 en  ST 3 van start gaan.
Mochten er onder jullie nog belangstellenden zijn, die een van  deze beide opleidingen zouden willen gaan volgen, dan graag z s m  reageren.
Jullie reactie mag wel naar  mij ( Bert Vegter )
Email adres : bert-janny.vegter@planet.nl

Groet
Bert Vegter

opleidings coördinator  gewest Fryslan

Bron: Bert Vegter

Ferieningsdei Gewest Fryslân 01-09-2014

Op zaterdag 29  november 2014 (van 13.00-16.30 uur) organiseert  het Gewest Fryslân voor de eerste keer in de geschiedenis een gewestelijke Ferieningsdei op Thialf met als thema:

“Ambitie door samenwerking”

Deze Ferieningsdei is bedoeld voor alle kaderleden van ijsclubs en schaatstrainingsgroepen op het gebied van langebaan/kortebaan, marathon, short track, inline skaten, kunstrijden, schoonrijden en jeugdschaatsen, dat wil zeggen voor bestuursleden, trainers, begeleiders, juryleden etc.

Om 13.00 uur zal onze voorzitter Eelke Lok de Ferieningsdei  openen  waarna in diverse subgroepen aantrekkelijke workshops zullen worden gegeven. Wij zijn nog druk bezig met de inhoud in combinatie met de sprekers, maar mogelijke onderwerpen zijn:

Voor ijsclubs: Het clubpakket met o.a. de verzekering, Buma Stemra rechten; De organisatie van  een ijsclub; Krijgen we nog ijs ?; Specifieke presentaties voor een ijsclubavond; Veegmachines en ander materieel; Zomeractiviteiten.

Voor trainingsgroepen: Talentherkenning en talentontwikkeling; Techniekanalyse; Presteren onder druk; Bijscholing in reglementen;

Deze middag is ook interessant voor het maken van nieuwe contacten en kunnen kennis en nieuwe ideeën worden opgedaan. Bovendien zijn er workshops waarbij punten zijn te behalen voor verlenging van een technisch kader licentie.

 

Noteer bovengenoemde datum alvast in uw agenda. Het volledige programma volgt via een mailing en deze website.

 

 

Bron: Bert Vegter

Trudie Otter vrijwilliger van de week 31-08-2014

Deze week is Trudie Otter van de Pinguins vrijwilliger van de week. Lees het artikel op http://schaatsen.nl/nieuws/2014-09-04-altijd-vreugde-in-vrijwilligerswerk

Bron: Schaatsen.nl

Hetty Warmerdam vrijwilliger van de week 29-08-2014

Hetty Warmerdam was vrijwilliger van de week. Lees het artikel op http://schaatsen.nl/nieuws/2014-08-20-jongeren-iets-bijbrengen-van-de-sport

Bron: Schaatsen.nl

Albert Kamminga vrijwilliger van de week 29-08-2014

Albert Kamminga was vrijwilliger van de week. Lees het artikel op http://schaatsen.nl/nieuws/2014-08-13-je-doet-het-nooit-in-ieders-ogen-goed

Bron: Schaatsen.nl

Surfe op iisbaan yn Marsum 30-06-2014

Surfe op iisbaan yn Marsum

Bron: Omrop Fryslân

Ilse Joustra vrijwilliger van de week 29-05-2014

Ilse Joustra van KCH is vrijwilliger van de week. lees meer op: http://schaatsen.nl/nieuws/2014-05-21-eenheid-binnen-de-vereniging

Bron: Schaatsen.nl

Eskimo's club van de week 29-05-2014

De Eskimo's is de club van de week. Lees meer op schaatsen.nl: http://schaatsen.nl/nieuws/2014-05-26-het-wachten-is-op-de-nieuwe-ijsbaan

Bron: Schaatsen.nl

Ane Koopmans vrijwilliger van de week 26-05-2014

'Ik heb het beste met de sporters voor'

Ane Koopmans | Foto: Martin de Jong

Ane Koopmans | Foto: Martin de Jong

Ane Koopmans uit Hoornsterzwaag (gemeente Heerenveen) heeft de enorme ontwikkeling van computers sinds eind jaren tachtig via zijn vrijwilligerswerk van dichtbij meegemaakt.

"Mijn vrijwilligerswerk voor de schaatsvereniging was destijds zelfs aanleiding om een huiscomputer te kopen. Ik begon met een veredelde spelcomputer waarop ik de ledenadministratie deed."

Inmiddels heeft de man, die de meeste schaatsers kennen dankzij zijn website akoopmans.nl met daarop onder meer wedstrijduitslagen van Thialf, al behoorlijk veel computers versleten. "Technisch ben ik zelf niet zo goed met dat spul, maar ik kan me prima redden met de programma's die ik nodig heb."

 
Bron: Schaatsen.nl 14-5 >> Lees meer

  Pagina:
Per pagina:
 

De Poort Automatisering B.V.

 

 

print RSS Feed
© 2007-2010