home  
zoek
Gewest Friesland
Nieuws
Bestuur
Opleidingen
Eregalerij
Kantoor BvIJ Unit 29
Documenten
Website KNSB
Website Schaatsen nl
Opleidingen Jury
Opleiding Trainers
Baancommissie
Trainingen Langebaan
Wedstrijden Langebaan
Lange-Kortebaan
Marathon
Shorttrack
Inline-skaten
Kunstrijden
Schoonrijden
Trainingsclubs
Jeugdschaatsen
Schoolschaatsen
Natuurijsclubs
Vriendenkring Thialf
IJsstadion Thialf
IJshal Leeuwarden

Workshop trainers in de zomer!!! 11-04-2016

 

Beste clubs & trainers,

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten loopt op 1 juli de eerste 3-jarige cyclus af voor het behalen van bijscholingspunten voor trainerslicenties. Om onze Friese trainers nog een mooie kans te bieden, organiseert Fysio Gorredijk i.s.m. het gewest Fryslân een bijscholingsdag voor maarliefst 6 punten. Wat de exacte kosten zullen zijn, is op dit moment nog niet bekend, maar hoe meer deelname, hoe minder de kosten! Doel is deze dag in de Elfstedenhal op te zetten, eind juni 2016. Via de clubs en deze website zullen we t.z.t. de verdere informatie bekend maken. Hou het dus in de gaten!

Namens fysio Gorredijk, Wichert van Dijk & Bedrijfsbureau gewest Fryslân

Bron: Bedrijfsbureau

Inventarisatie opleidingen kader 26-03-2016

Beste mensen,

Op dit moment krijg ik de eerste aanmeldingen voor nieuwe opleidingen seizoen 2016-2017 reeds binnen .

Mochten jullie ook belangstelling hebben om een technische- ( voor trainers) of organisatorische
(voor jury) opleiding te willen volgen of hieromtrent meer informatie willen , dan kunnen jullie die belangstelling aan mij doorgeven .
Mijn emailadres is : bert-janny.vegter@planet.nl of telefonisch 0511 543473
Ik zie jullie belangstelling resp. aanmeldingen wel binnen komen .

Groet Bert Vegter

Opleidings coördinator Gewest Fryslan

 

Bron: Bert Vegter

IJspret natuurijsclubs in de Elfstedenhal 17-03-2016

 

Op woensdagmiddag 16 maart waren de Friese natuurijsclub namens de Bond van IJsclubs van het gewest Fryslân uitgenodigd om met haar leden te komen schaatsen in de Elfstedenhal te Leeuwarden.

Er waren 150 leden die hier ondanks het prachtige voorjaarsweer gebruik van maakten. Met name de jeugd heeft zich prima kunnen vermaken deze middag.

Natuurlijk duimen we allemaal voor een strenge winter met natuurijs volgend jaar, maar ook als er geen ijs op de banen komt zullen wij proberen zullen we proberen om de natuurijsclubs volgend seizoen een ijspretmiddag aan te bieden op het ijs van de beide Friese kunstijsbanen.

We zullen daarover tijdig berichten.

 

GRAAG ALLEMAAL TOT VOLGEND SEIZOEN!!!

 

 

Bron: Bedrijfsbureau

Zomerijs-periode Elfstedenhal verlengd 10-03-2016

Het zomerijs in de Elfstedenhal zal tot aan de start van het nieuwe schaatsseizoen blijven liggen.

In eerste instantie was het de bedoeling dat de hal in Leeuwarden zijn deuren voor een periode van drie weken zou openen. De uit dat nieuws voortvloeiende interesse was echter dusdanig dat besloten is deze periode drastisch te verlengen.

De vierhonderdmeterbaan wordt vanaf 13 juni in gebruik genomen. Het ijs op de shorttrackbaan is een week later rijklaar. Een exacte planning over wie wanneer gebruik kan maken van het ijs wordt op een later tijdstip door de Elfstedenhal gecommuniceerd.

Teams, clubs of schaatsers die dat nog niet gedaan hebben kunnen dat doen door een mail te sturen naar justin@elfstedenhal.frl. Ook recreanten zijn welkom om gebruik te maken van het zomerijs.

Bron: schaatsen.nl

Basisjuryopleiding Leeuwarden 07-03-2016

Beste mensen, 

Afgelopen weekend heb ik tijdens de W.K. Masters in Leeuwarden aan een aantal geslaagde cursisten, de eerste certificaten voor basisjury Langebaan uitgereikt. Een schitterend resultaat en een eerste stap naar een groter jurykorps voor wedstrijden in de Elfstedenhal.

Mocht er, na het lezen van dit stukje, bij jou belangstelling bestaan deze opleiding te willen volgen en bevoegd jurylid voor wedstrijden in de Elfstedenhal te willen worden, dan kan je dat bij mij kenbaar maken.

Emailadres: bert-janny.vegter@planet.nl 

Telefoonnummer: 0511-543473 

Het voornemen is om de komende tijd opnieuw een basisjuryopleiding te starten. Ik zie jullie reacties graag binnenkomen!

Bert Vegter

Opleidings coördinator Gewest Fryslan

Bron: Bert Vegter

  Pagina:
Per pagina:
 

De Poort Automatisering B.V.

 

 

 

print RSS Feed
© 2007-2010